THE HIDDEN POWER

Solestar producten

GEPATENTEERDE INLEGZOLEN SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR FIETSERS 

Een toeval kan het niet zijn wanneer ontzettend veel profrenners kiezen voor SOLESTAR inlegzolen :  Tiesj Benoot, Andre Greipel, Mateo Trentin, Wout Van Aert, Rick Zabel, Theo Bos , Pauline Ferrand-Prévot, ex prof maar toprenner Fabian Cancellara, zijn slechts enkele van de vele professionele renners die bewust voor Solestar kiezen. 

EEN ZOOL DIE HET ALLEMAAL KAN ....

Daar waar vele andere merken verschillende types inlegzolen produceren heeft u bij SOLESTAR één type inlegzool nodig, om het even uw morfologie, en dit dankzij de gepatenteerde " stabilization delta " technologie. 

Alles stoelt op het belangrijke uitgangspunt dat de beweging die uw voet maakt bij het stappen/ lopen geheel anders is tov de beweging die u maakt tijdens het fietsen. Er kan geen groter verschil zijn  !

Bij het fietsen is er slechts één positie waarbij de renner/fietser de meest stabiele basis creeert voor zijn/haar lichaam.  Dit noemt met de " neutrale 0 positie van de voet " ( Neutral Zero position of the foot ). Net daarom zullen ALLE SOLESTAR inlegzolen de basis voorzien om uw voet in deze optimale positie te brengen, om het even of uw voet laag, midden of hoge voetboog maakt. Afhankelijk van hoe sterk uw voeten proneren ( naar binnen draaien ) of supineren ( naar buiten draaien ) zal u na een aantal fietstochten u zich kunnen aanpassen aan de Solestar inlegzolen. Zodus een geheel ander concept tov laag/midden/ hoge boog inlegzolen die voorkomt bij loopinlegzolen of bij andere fietsinlegzolen.

Heeft u linker voet een andere vorm tov uw rechtervoet  ? Geen probleem  : de gepatenteerde vorm van de Solestar zool zorgt ervoor dat uw voet tijdens het fietsen altijd wordt voorzien van de nodige steun en dit op de 3 meest cruciale punten. ( zie foto hieronder ) : de " stabilization delta "  

SOLESTAR WERKINGSPRINCIPE 

Solestar heeft een unieke " Stabilisatie Delta " ontwikkeld. Deze innovatieve techniek "omklemt" de voet als het ware en zorgt ervoor dat zowel vooraan , achteraan maar ook de zijkanten van uw voet maximaal worden ondersteunt. Uw voet wordt dus in de optimale neutrale positie gebracht.  

Langdurige stabiliteit  : Tijdens de 'duw'fase van het fietsen zorgt de Solestar zool voor ondersteuning van de voet en voorkomt het naar binnen kantelen van knie en voet. Het gewricht van de grote teen ligt wat dieper dan de andere teengewrichten bij de Solestar Cycling insole en de middelste teengewrichten worden ondersteund. Deze techniek zorgt voor een verminderde druk op deze teengewrichten en resulteert in een optimale verdeling van de krachten rond de bewegingsas van de voet.

Door de voetcorrectie en licht veranderde lichaamshouding die Solestar inlegzolen bewerkstelligen is een " inrijdperiode " van 5 beurten gewenst.  

Betere grip : Tijdens de 'trek'fase zorgt de verhoging aan de buitenkant van de inlegzool ervoor dat uw voet niet kan "afglijden"  en u dus een betere grip verkrijgt.

Bottomline zorgt een Solestar inlegzool ervoor dat uw voet niet bij iedere pedaalslag wordt getorst . 

SOLESTAR inlegzool  : Langdurige stabiliteit  + Betere grip   = kracht rechtstreeks naar het pedaal : THE HIDDEN POWER  ! 

 

6 WEKEN " GELD TERUG " GARANTIE  ! 

Solestar is uniek op de markt en daarom heel succesvol in hun vakgebied. Bent u echter niet tevreden over uw Solestar inlegzolen ? dan kan u deze binnen de 6 weken na aanschaf gratis retourneren. Dat is de Solestar belofte !  


SOLESTAR KONTROL  inlegzolen bevatten Black Fiber kern. Het materiaal is stijf en toch licht flexibel, speciaal ontwikkeld voor gebruik onder hoge drukbelastingen.
 

De Solestar fietsinlegzool is gemaakt van speciaal carbon materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat de zool erg licht van gewicht maar zeer sterk is. De Solestar inlegzool kan  zonder enig probleem de torsie-krachten absorberen tijdens het 'duwen' en 'trekken' op de pedalen. Het veert in en komt terug in zijn oorspronkelijke vorm. Dit maakt het het ideale materiaal voor de Solestar Cycling insole.                                                                                            

Fabrikant specificaties

• Best transmission of forces
• The ultimate in support
• Maximum stability


Durch die Korrektur der Fuß- und damit Körperstatik, die die Sohlen bewirken, ist mit einer Eingewöhnungszeit, von maximal 5 Fahrten, zu rechnen. 

SOLESTAR SIZE COMMENTS / WELKE ZOOL IS GESCHIKT ?  :

 Zowel de SOLESTAR KONTROL evenals de BLACK inlegzolen kunnen gedragen worden in elke wielerschoen. Ze passen voor ieder type voet , comfortabel zonder verdere aanpassingen,  door simpelweg kiezen van de juiste schoenmaat. De volgende lijst helpt u om de juiste maat van SOLESTAR KONTROL of BLACK zolen te vinden die past bij uw fietsschoen : 

Zool 1 maat groter kiezen bij : 

 • Northwave
 • Scott
 • Shimano

Zool 1 maat kleiner kiezen bij  :

 • Bont
 • SIDI Wire, Draco

Zool identiek aan de schoengrootte : 

 • Bontrager
 • Diadora
 • DTM
 • Gaerne
 • Giro
 • Lake
 • Mavic
 • SIDI Mega
 • Specialized

 


Foto's


Er zijn geen foto's beschikbaar.

Geen producten teruggevonden