Home & Dry !

pOcpac producten

pOcpac :  THE ULTIMATE WATER RESISTANT POUCH…..

Wie heeft pOcpac niet nodig wanneer je sport ? pOcpac is een Zuid Afrikaans merk die zich specialiseert in het maken van volledig waterdichte gsm hoesjes én gereedschapshoesjes. 

Een ongelofelijk simpel product maar ontzettend nuttig en kwasi onmisbaar voor iedereen die fietst. De hoesjes zijn duurzaam en voorzien binnenin van een zakje om uw bankkaart, cashgeld of kleingeld in weg te stoppen naast uw mobiel telefoon.  Voorzien van een cool logo, graphic of logo aan de buitenzijde maakt pOcpac de " look & feel " compleet van dit hebbeding. 

Beschermend tegen water of condens bijvoorbeeld wanneer u aan het transpireren gaat, kan u steeds smsen , whatsappen, uw gsm bedienen of opnemen zonder dat u deze hoeft uit het hoesje te nemen!  De transparante coating is hiervoor speciaal behandeld ! Wilt u een leuke foto nemen tijdens uw rit ? Het kan perfect zonder dat u uw gsm dient uit het hoesje te halen door handige uitsparing bovenin het hoesje ... Touchscreen en camera proof dus !

Houdt uw gsm veilig én droog met pOcpac ! 

Cashgeld , gsm of kostbaarheden worden veilig weggeborgen tegen de zon, regen of sneeuw in dit compacte hoesje. 

Het pOcpac gamma bestaat uit :

  • de 3X versie  :  Voor Iphone 6 of 7 of vergelijkbare groottes ( inclusief de nieuwe samsung versies) 
  • de Utility versie: Voor iphone 6 Plus / 7 Plus / Samsung note gsm's of vergelijkbare groottes  / kan ook uw paspoort / reisdocumenten houden
  • de Tool Pouch : Heel handige opberghoesjes voor binnenband/ CO2 cartridge/ bandenlichter zowel in MTB evenals in ROAD versie beschikbaar. 

Uw pOcpac : het lifestyle hebbeding  . 

Het robuuste materiaal waaruit iedere pOcpac wordt gemaakt en de nieuwe 3D stevige sluiting zorgen voor een leuk maar vooral duurzame bescherming van uw kostbaarheden. Kaarten of cashgeld kunnen in een daartoe voorzien klein zijzakje in de pOcpac worden geschoven, afzonderlijk van uw gsm. Niet alleen een " slimme " oplossing voor onderweg maar ook verzekerd duurzaam en stevig.  

Een pOcpac wordt gemaakt uit " recycled" matriaal en is voorzien van een geheugen/elasticiteits index. Dit betekent dat het hoesje compacter wordt naarmate er meer in wordt gestopt. Het pOcpac hoesje past perfect in ieder fietstrui zakje achteraan en zal soepeler, zachter worden en bovendien gemakkelijker om in uw achterzak te laten glijden naarmate u het hoesje meer gaat gebruiken.

Wat is er niet leuk aan te vinden  ? Een functioneel , stijlvol en budgetvriendelijk hoesje die de perfecte verzekering is voor uw gsm en kostbaarheden.

pOcpac Custom mogelijkheden ..vraag ernaar : info@conimex.be 


  • BEZOEK ONS OP VELOFOLLIES

    Van 19 tot en met 21 januari zal Conimex aanwezig zijn op de Kortrijkse Velofollies beurs  ! Zie en ervaar de nieuwe producten 2018 die we in ons assortiment hebben.  Breng ons een bezoekje ...stand nr 201 . Tot binnenkort !  ONZE MERKEN :  DEFEET - SPEEDPLAY - GAERNE - EFFETTO MARIPOSA - SOLESTAR - POCPAC - CRANKALICIOUS ..

  • BESCHERM UW GSM OP EEN ' COOLE ' MANIER

    pOcpac , het nieuwe merk in onze portefeuille , is ' in '  !  Bescherm uw gsm tijdens het fietsen tegen water, transpireren en schokken. Het hoesje past bovendien perfect in de achterzak van uw fietstrui.  Swipe,neem een foto of bel met uw gsm terwijl deze in het hoesje kan blijven zitten. neem wat cashgeld of uw bankkaart mee terwijl u gaat fietsen.  Custom ook mogelijk  .Vraag ernaar via info@conimex.be ..

Foto's


Er zijn geen foto's beschikbaar.

Geen producten teruggevonden