THE GO-ANYWHERE CINCH LOCK

Ottolock producten

Maak kennis met OTTOLOCK®  : het revolutionair superstevig compact én licht veiligheidsslot voor om het even welke fietser ! 

Het Amerikaanse OTTOLOCK® kent sinds haar prille ontstaan een enorm succes. Het slimme slot, die veel gelijkenis kent met een ' oversize ' kabelbinder is :

  • SUPERLICHT : gewicht tussen 120-235 g. Zo licht dat u nauwelijks beseft dat u het meehebt.

  • COMPACT : het slot heeft slechts een diameter van 5cm wanneer opgerold ! Steek het slot in uw zadeltasje, of rond uw zadeltas, in uw achterzak ..om het even waar. Handig !

  • DRAAGBAAR / MOBIEL : Gemakkelijk om met u mee te dragen. Een essentieel onderdeel wanneer u gaat fietsen.  

  • ONTZETTEND STEVIG : Het breken, doorbranden of door knippen met een staalknipper....onmogelijk. Bescherm uw fiets tegen diefstal !! ( Dubbelklik op onderstaande foto om de youtube film te bekijken )  

 

In vergelijking met een kabelslot en u-lock systeem is het veilger en veel compacter. Bindt verschillende fietsen samen of één fiets, het slot is voorzien van een " antiscratch coating " zodat de lak van uw fiets niet wordt beschadigd ! 

Beschikbaar in 3 lengtes : 18" ( 46 cm), 30" ( 75 cm ) en 60" ( 150cm) én in 3 verschillende kleuren ( zwart, flash green en otto oranje ) 

 


Foto's


Er zijn geen foto's beschikbaar.

Geen producten teruggevonden