prijzenwinnende milKIT bij Conimex

12/09/2022
Conimex

VANAF VANDAAG IS CONIMEX EXCLUSIEF INVOERDER VAN MILKIT IN DE BENELUX.  

Het zwitserse miLKIT loopt voorop bij de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten.

MAKETUBELESSEASY    : met milKIT kan u om het even welk wiel snel, eenvoudig TUBELESS converteren! 

De kwaliteit van de milKIT blijft niet onopgemerkt.  Meermaals viel het merk in de prijzen bij gereputeerde onafhankelijke review fora en magazines zoals BikeRumor, VeloZine maar ook bij de alombekende EUROBIKE organisatie zelf. Niet zomaar een sealant merk dus. 

milKIT heeft een duidelijk en doelgericht klein assortiment die stuk voor stuk een meerwaarde biedt.  

GEBRUIKSGEMAK EN MILIEUVRIENDELIJK

Het milKIT ventielsysteem is uniek. Het laat toe om de banden droog, snel en zonder geknoei te monteren. Bovendien zijn de ventielen zo gemaakt dat deze NOOIT kunnen verstoppen tijdens injecteren van de sealant, er ook geen drukverlies kan ontstaan en bovendien, wellicht nog allergrootste troef, is dat u altijd ZONDER de band te moeten afhalen, kan nagaan hoeveel sealant er nog precies in de band zit.  De ventielen zijn een patent van milKIT en winnaar van diverse prijzen.  

Met de milKIT Sealant behoort knoeien tijdens het tubeless maken van je wielen tot het verleden. miLKIT heeft flessen verkrijgbaar in 60, 125, 250 ,500 ml , 1 l en zelfs 5 L ! 

milKIT Sealant dicht lekken onmiddellijk af met behulp van microdeeltjes, bevat geen ammoniak en is volledig biologisch afbreekbaar. Dit maakt het afdichtmiddel, naast gebruiksvriendelijk, ook een milieuvriendelijke oplossing voor tubeless fietsen. Het bevat geen latex, waardoor de sealant allergievrij is. De sealant is steeds homogeen en is dus steeds gebruiksklaar. Bovendien is de vloeistof niet agressief en dus niet schadelijk voor alu of carbon velgen of het ventiel die in het wiel wordt gelegd. 

MAAK ELKE VELG TUBELESS

Met de rimtape van milKIT kan u ieder wiel tubeless maken. 

De praktische maataanduidingen op het lint zelf bij het bepalen van de juiste maat en kunt u kiezen uit drie verschillende breedtes - 21, 25, 29 en 32 mm. Verschillende velglint breedtes geschikt voor elk wiel. Eén rol bevat 10 meter velglint - genoeg voor vier enkellaagse velgen of twee dubbellaagse velgen. De tape is ontzettend sterk , legt gemakkelijk en...kost niet veel!

ALLE producten zijn NU VERKRIJGBAAR. 

milKIT biedt een compacte toonbankdisplay aan alsook extra marketing materiaal om het merk professioneel aan te bieden. 

Bent u nog geen klant van CONIMEX, maar wilt u wel onze merken in uw winkel verkopen? Neem dan contact op met info@conimex.be en/of 0032/(0)56 35 50 78. 

Conimex
prijzenwinnende milKIT bij Conimex
prijzenwinnende milKIT bij Conimex
prijzenwinnende milKIT bij Conimex