ONCE YOU GO OVAL ... YOU NEVER GO BACK

31/10/2019
Conimex

We kondigen u graag aan dat vanaf heden ABSOLUTE BLACK te verkrijgen is bij Conimex !! 

Dit merk werd getekend voor de Benelux en exclusief

ONCE YOU GO OVAL, YOU NEVER GO BACK.

Het Brits / Poolse merk werd een aantal jaren geleden opgericht door Marcin Golec, een Pools ingenieur, ontwerper en bovenal fanatiek mountainbiker. De fietsindustrie leerde hij kennen als purchasing manager in dienst van Trek.

'S werelds beste OVAL en RONDE kettingbladen die voor 9% betere trapefficiƫntie en rendement zorgen zodat U langer en sneller kan fietsen !

Probeer ze en ervaar onmiddellijk het verschil ... ABSOLUTE BLACK maakt niet alleen RONDE kettingbladen ( voor alle type groepen ) maar is ook bekend voor haar OVAL kettingbladen.

ENKEL HET BESTE IS GOED GENOEG.  

De ontwerpers en ingenieurs van Absolute Black gebruiken 3D CAD software om in alle vrijheid producten te ontwerpen en het maximale uit de hedendaagse CNC freestechniek te halen. Ieder ontwerp wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd met behulp van Finite Element Analysis (FEA). Alleen het beste is goed genoeg.

Zwakke plekken en overtollige grammen zijn een doodzonde. De prototypes die volgen worden een aantal maanden in het lab getest en daarna " in the field " door pro's uitvoerig getest !